Plata

www.rmtc.ro va accepta plata de la Dumneavoastra, prin intermediul sistemului sau de plata securizat MobilPay , in momentul in care primeste comanda dumneavoastra sau, in numerar, la livrarea produselor comandate.

www.rmtc.ro are dreptul de a intreprinde verificari de securitate adecvate in timpul procesului de comanda prin intermediul bazelor de date ale tertilor. Prin efectuarea unei comenzi si acceptarea acestor termeni si conditii, consimtiti la efectuarea acestor verificari. La efectuarea acestor verificari, informatiile personale oferite de dumneavoastra pot fi dezvaluite unei terte parti care poate pastra o evidenta a acestor informatii. Acest lucru va fi realizat doar in mod securizat si orice procesare a datelor va fi realizata in stricta conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001.

Pretul platit de Dumneavoastra este pretul afisat pe acest website in momentul in care www.rmtc.ro primeste comanda Dumneavoastra, cu exceptia situatiei in care apare o eroare. In cazul in care www.rmtc.ro descopera o eroare in pretul bunurilor pe care le-ati comandat, veti fi informat cat mai curand cu putinta si vi se va oferi posibilitatea de a reconfirma comanda cu pretul corect sau de a o anula. In cazul in care www.rmtc.ro nu va poate contacta, comanda dumneavoastra va fi tratata ca fiind anulata. In cazul in care anulati comanda inainte de expediere, dar ati platit deja pentru bunuri, suma platita va va fi restituita integral.

Titlul de proprietate asupra oricaror produse pe care le comandati de la www.rmtc.ro va va reveni la livrarea produselor cu conditia ca plata integrala a produselor sa fie primita de catre www.rmtc.ro .

Toate preturile sunt afisate in LEI, cu TVA. Taxele de livrare sunt indicate separat la calcularea comenzii dumneavoastra.

Trebuie sa efectuati toate platile datorate www.rmtc.ro fara niciun fel de deduceri pe cale de compensatie, contra-pretentie, discount, rabat sau in alt mod.

In cazul neachitarii catre www.rmtc.ro a oricarei sume datorate in baza acestor termeni, veti avea obligatia de a plati penalitati de intarziere catre www.rmtc.ro pentru suma neachitata la scadenta, la rata anuala de 0.1% din suma scadenta si neachitata. Aceasta se va acumula zilnic pana la efectuarea platii.

Titlul legal de proprietate asupra bunurilor comandate si livrate catre Dumneavoastra nu va fi transferat inainte ca www.rmtc.ro sa primeasca toate sumele datorate www.rmtc.ro in baza acestor termeni si conditii.