Termeni si conditii

Acest magazin online îşi desfăşoară activitatea sub incidenţa legilor comerciale din România şi respectă conţinutul reglementărilor în vigoare cu privire la comerţul electronic:

Legea 363/2007
Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
Legea pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date - 677 / 2001
Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distantă.


Încheierea contractului
Momentul încheierii contractului la distanţă îl constituie momentul primirii de către cumpărător a mesajului de confirmare, referitor la comanda sa.

Preţul produselor
Preţul produselor este cel menţionat pe pagina web şi este valabil în limita stocurilor disponibile. Preţul nu include taxele de transport.

Răspundere
Deşi se fac eforturi constante pentru corectitudinea informaţiilor, precizăm că pot apărea erori de operare sau de software în privinţa preţurilor, sau a caracteristicilor produselor, sau acestea pot fi schimbate fără preaviz. De asemenea, imaginile produselor au un caracter informativ, producătorul putând aduce modificări culorilor sau caracteristicilor produselor. Aceste erori nu obliga sculesiechipamente.ro la nici o actiune.
Nu ne asumăm răspunderea pentru durata termenului de livrare. Deşi livrăm coletele în 24 ore de la primirea comenzilor (în zilele lucrătoare) iar serviciile de curierat promit să facă livrarea în 24-48 ore, pot exista situaţii excepţionale când serviciile de curierat nu işi respectă angajamentul ( ex. pachet rătăcit în sistemul de coletărie, condiţii meteo nefavorabile etc).

Confidenţialitate

Toate informaţiile furnizate de dumneavoastră vor fi administrate în condiţii de siguranţă,  vor ramâne strict confidenţiale şi nu vor fi vândute, reutilizate, închiriate sau dezvăluite terţilor.

Acestea vor fi folosite doar în scopul realizării actului comercial dintre SC R&M TOTAL COM SRL şi clienţii săi, al comunicării cu aceştia privind evoluţia şi starea comenzilor, al informării acestora cu privire la funcţionarea siteului şi a ofertelor acestuia.

SC R&M TOTAL COM SRL poate notifica clienţii privind ofertele curente prin newsletter, poate trimite felicitări şi alte mesaje speciale.

Orice utilizator care a furnizat datele sale personale siteului SC R&M TOTAL COM SRL, în cadrul procesului de înregistrare în vederea cumpărării de produse, poate cere ca acestea să fie şterse din baza de date a organedeansamblare.ro, trimiţând un email la office@organedeansamblare.ro .

RETURNARI

www.rmtc.ro are ca obiectiv vanzarea de produse de calitate, insa este constienta de faptul ca uneori ati putea fi nevoit sa returnati un produs. Trebuie sa va verificati articolele cu atentie in momentul livrarii, inainte de utilizare sau de instalare. Trebuie de asemenea sa pastrati factura de primire sau numarul de comanda, care poate fi gasit pe confirmarea comenzii Dumneavoastra sau pe coletul de livrare, deoarece pot fi utilizate ca dovada a achizitiei, in cazul oricaror solicitari ulterioare vanzarii.

Produsele comandate beneficiaza de garantia oferita de fiecare producator in parte.

Veti aduce la cunostinta www.rmtc.ro orice reclamatie referitoare la produsele ce v-au fost livrate, in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Dupa expedierea produselor, nu veti mai putea solicita www.rmtc.ro restituirea pretului acestora, decat in conditiile in care acestea prezinta defecte sau nu sunt conforme comenzii. De asemenea, nu veti mai putea returna produsele, insa produsele pot fi inlocuite daca reclamatia este intemeiata.

Produsul se va restitui in ambalajul original, sigilat, cu etichetele individuale nerupte, impreuna cu factura in original.

Produsele deteriorate ulterior livrarii nu pot fi returnate. Cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de Dumneavoastra.

Produsele comercializate de www.rmtc.ro Magazin Online NU sunt contrafacute.

RASPUNDERE

www.rmtc.ro se ocupa cu comertul online, iar comanda Dumneavoastra prin intermediul acestui website reprezinta confirmarea faptului ca achizitionati produse in calitate de persoana juridica, persoana fizica autorizata, intreprindere individuala sau intreprindere familiala. Deoarece achizitionati produse in calitate de persoana juridica, persoana fizica autorizata, intreprindere individuala sau intreprindere familiala www.rmtc.ro exclude (in limita permisa de lege) garantiile si conditiile prevazute de legislatia aplicabila domeniului protectiei consumatorului. www.rmtc.ro nu accepta raspunderea de adecvare a produselor pentru scopuri comerciale si nici de pierdere a utilizarii articolului sau orice alta pierdere cu valoare mai mare sau care depaseste costul articolului, in cazul unei reclamatii privind incalcarea garantiei sau a conditiilor.

Pentru evitarea oricarei neclaritati, www.rmtc.ro nu va avea fata de Dumneavoastra nicio obligatie privind orice pierdere sau prejudiciu indirect (inclusiv dar fara limitare la pierderi de profit, clienti, vanzari, oportunitati sau prejudicii de imagine), costuri, cheltuieli sau alte revendicari pentru orice fel de compensatii indirecte (provocate in orice mod) care rezulta din sau in legatura cu achizitionarea de bunuri de la www.rmtc.ro sau altfel, in baza acestor termeni.